Om oss

Här på gården ligger LammLyckans atelje och gårdsbutik. Här ser man Säveån ringla fram genom dammen för att sedan fortsätta vidare. Här i denna unika miljö kan kreativiteten växa.  Här föder vi varsamt upp våra djur. Här förädlas våra unika ull och skinnprodukter.  Vi använder oss framförallt av våra egna lammskinn då våra produkter skapas, men kan ibland även behöva köpa in skinn, dessa skinn är noga utvalda och från svenska djur. Tack vare småskaligheten och vårt kvalitetsarbete så kan vi erbjuda produkter av mycket hög kvalitè.

Gården

Långareds Kvarn är en släktgård med anor från 1800-talet. Gården drivs idag av Lars och Susanne. På gården finns gotlandsfår, bordercollies, katter och några höns

Gård och djur behandlas varsamt och med stor omtanke. Att djuren har det bra är mycket viktigt för oss. Vi har valt att vara anslutna till Gård och Djurhälsan och är där med i flera frivilliga kontrollprogram. Våra får är med i Elitlamm där lammen gårds och riksbedöms.  Vi säljer livdjur och de djur som köps in till gården är noga utvalda och friska.