Villkor & Information

Snabbinformation

  • Frakt 65 kr
  • Inget minimibelopp vid köp.
  • Var noga att uppge rätt uppgifter om dig då du beställer varor.
  • Leveranstid 3-7 vardagar.
  • Åldersgräns för köp: 18 år.
  • Kundtjänst hittar du här, via e-post  lammlyckan@outlook.com.  Vårt mål är att ha nöjda kunder och kunder som återkommer till oss.
Priser
Moms ingår i priset med 25%, 12% eller 6% beroende på varugrupp.

Betalningssätt
Vill du besöka oss i gårdsbutiken så betalar du kontant om du inte sedan tidigare är kund hos oss, då kan faktura erhållas på köpet om så önskas.
Vid köp i webbutiken ser vi helst att du betalar du till vårt Bankgiro, men det går också att använda Payson för att betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).


Betalning och frakt avser köp inom Sverige och till din postadress. Vid beställningar från annat land inom europa kan priset behövas justeras något. Vid beställning från länder utanför EU kan frakten bli något dyrare och till vissa länder tillkommer kostnad för export. Du som bor utanför Sverige  Kontakta oss  på Lammlyckan så hittar vi en lösning på frakt.

Leverans
Inom Sverige med Posten . Vår ambition är att skicka din vara inom 1-3 arbetsdagar efter vi fått din beställning, men med reservation för förseningar. Leveransen med Posten brukar sedan ta ungefär 2 dagar.  Över 5 arbetsdagars försening kontaktar vi dig för konsultation för att komma överens om hur du vill göra med beställningen, du har rätt att ångra ditt köp.

Vi skickar i första hand med :
-MyPack levereras till ditt närmaste Postombud, t ex din lokala livsmedelsaffär, och du hämtar ut
det på en tid som passar dig, efter att du blivit aviserad via SMS eller brev. Gäller försändelser upp till 20 kg. Du visar alltid din id-handling för att kunna hämta paketet.
-Posten Varubrev.  Ditt paket kommer direkt till din brevlåda eller för uthämtning hos närmaste postombud, om det är för stort för brevlådan.  Försändelser med Posten Varubrev kan sms- eller e-postaviseras, så var observant på att du anger rätt mobilnummer och e-post. För att hämta ut ditt paket behöver du kolli-/brev-ID samt legitimation.
-Skicka lätt. Brevet hämtas ut hos Postens ombud. I samband med att brevet lämnas till Posten så får du en e-postbekräftelse. Sedan får du ett sms eller brevavi när brevet finns att hämta.

Alla paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar innan de returneras  åter till oss, läs mer  om detta under "outlösta paket".

Outlösta paket
Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokalerhttp: www.riksdagen.se  Vid outlösta paket debiterar vi en avgift om 395 kr (inkl moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med att paketet går i retur till oss.

Transportskada
Skulle du vid mottagandet upptäcka att försändelsen är transportskadad, ska du i första hand reklamera detta direkt till utlämningsstället  och senast inom 2-3 dagar,  medtag det skadade emballaget.  Du kontaktar även oss för reklamation då vi ansvarar för att leveranserna kommer fram till dig välbehållna.

Öppet köp och bytesrätt
Kontakta oss om du av någon anledning ångrar, vill byta eller inte är nöjd med den varan du köpt hos oss. Du har full rätt att enligt Konsumentköplagen, www.konsumentverket.se.  och Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler: se www.riksdagen.se byta till annan produkt eller ångra köp inom 14 dagar.  Detta förutsätter att varan returneras i originalskick, alltså oanvänd och med samtliga etiketter kvar på varan och eventuell förpackning bibehållen.
Vid ånger eller bytesrätt betalar vi tillbaka värdet på varan men EJ frakt och expeditionsavgift.  Vi står självklart för returfrakt om en produkt har visat sig vara felakatig.

Återbetalning
Återbetalning görs till det bankgiro eller bankkonto om du betalade till vårt bankgiro.
Betalade du med kort vid köpet, så går återbetalningen via Payson. LammLyckan sparar aldrig dina kortuppgifter, all information genom Payson skickas krypterad via säkrade servrar (SSL).

Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar).Betalning sker till LammLyckans bankgiro eller med Payson. Läs mer om Payson här: www.payson.se  Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.